Hodnocení obchodu

5,0 255 hodnocení
5
250x
4
3x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 23.12.2016
+ Cena, rychlost zpracování mé objednávky a dodání zboží.

Naprosto spokojen
Avatar autora | 21.12.2016
+ Byla s obchodem velmi dobra a rychla komunikace a byli ochotni poradit.
- O žádné slabině nevím.

Doporučuji obrazy jsou skvele, urcite objednáme znovu :-)
Avatar autora | 21.12.2016
+ Funkčnost, rychlost, přehlednost
- Zatím o žádné nevím

Takhle se dělá obchod.
Avatar autora | 18.12.2016
Objednávala jsem zde podruhé a opět jsem byla spokojená. Mají super ceny a zboží přišlo v obou případech v pořádku a nepoškozené. Komunikace byla skvělá, byl mi poslán náhled, za který chtějí v jiných eshopech zaplatit. Určitě jsem neobjednávala naposledy.
Avatar autora | 12.12.2016
+ přehlednost, ceny
- nic

Super, perfektní kvalita obrazu, rychlost dodání
Avatar autora | 5.12.2016
Od začátku do konce jsem měl dobrý přehled o stavu objednávky. Neobjednával jsem poprvé, takže jsem tušil opět kvalitní práci. Díky
Avatar autora | 4.12.2016
+ Rychlost, kvalita a cena

Doporučuji
Avatar autora | 2.12.2016
Hledala jsem nějakou firmu, která by udělala fotoplátno a narazila jsem na tuto společnost. Firma mě hned kontaktovala, protože můj požadavek vyžadoval větší péči a dohodli jsme se na dalším postupu. Nevím přesně, kdy byla objednávka vyřízena, ale více jak 5 dní to není. Produkt je kvalitní a jsem moc spokojená. DOPORUČUJI :)
Avatar autora | 20.9.2016
+ Předností je kvalita i cena.
- Nenacházím žádné zápory a nevýhody.

S nákupem na ulozto jsem vždy maximálně spokojená. Vždy je to rychle, kvalitně a levně a pán, se kterým se jedná, je velmi ochotný a milý.
Avatar autora | 19.9.2016
+ Skvělá komunikace, super rychlost. Můžu jen doporučit.
- Žádné.

Již několikrát jsem nakoupila a můžu prodejce i zboží jen a jen doporučit. Takovou úžasnou komunikaci a rychlost vyřízení objednávek jsem nezažila nikde.
Avatar autora | 19.9.2016
Tento obchod mohu jen doporučit
Avatar autora | 14.8.2016
+ rychlost dodání, krásná práce:)

Ryhlost dodání, krásná práce a nejlepší cena. Doporučuji.
Avatar autora | 14.7.2016
+ rychlost super komunikace

stoprocentní spokojenost
Avatar autora | 10.7.2016
+ rychlost objednávky, dobré ceny, vysoká kvalita vyhotovení tisku na plátno
- x

Objednala jsem si zde dvě plátna s tiskem mých fotorgafií a byla jsem velice spokojena s kvalitou tisku.
Avatar autora | 30.6.2016
+ Cena
+ Komunikace a poradenstvi
+ Rychle doruceni
- Cena odpovídá kvalitě - rám nepůsobí stabilně a platno málo vypnuté

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme Vám za Vaši recenzi. V případě, že nejste spokojena s vyrobeným obrazem, prosím kontaktujte nás na info@naplatne.cz, abychom mohli s Vámi řešit Vaše konkrétní připomínky. Rám obrazu je vyroben z kvalitních smrkových latí a nemáme zatím na ně žádné stížnosti a připomínky.Vypnutí obrazu je prováděno ručně a před odesláním se napnutí kontroluje. Je možné, že došlo k poškození v rámci přepravy, a proto bychom celou záležitost s Vámi dořešili k Vaší spokojenosti. Děkuji. Petr Hájek NaPlatne.cz
Avatar autora | 23.6.2016
+ skvělý přístup a komunikace
+ rychlost dodání (navíc u zakázkové výroby)

První zásilka došla lehce poškozena od přepravce, nicméně mi vyrobili obratem nový kus. Komunikace byla rychlá a vstřícná. Doporučuji.
Avatar autora | 13.6.2016
+ perfektní komunikace
+ výborná cena
+ velmi rychlé zpracování objednávky
+ krásná kvalitní fotoplátna

Avatar autora | 11.6.2016
+ Kvalita, rychlost dodání, příjemné ceny, přijatelné poštovné.

Kvalita, rychlost dodání, příjemné ceny, přijatelné poštovné.
Avatar autora | 8.6.2016
+ Rychle vyřízení objednávky, přístupná cena, kvalitně udělaný produkt

Rychlost a kvalita
Avatar autora | 6.6.2016
+ Stručné a rychlé.